Cathrine Eide (til venstre på bildet), som representerer buskerudklubben Skiold-fotball, føler seg privilegert som får lov til å dømme cupfinalen for damer 21. november. For dette er ikke en kamp man tør ha forhåpninger om å få lede.

– Det heller en drøm man ønsker å få oppleve som dommer. Det er den gjeveste kampen på kvinnesiden man kan få lov til å dømme i Norge. Utrolig gøy å få oppnevnelsen av Norges Fotballforbund, sier Eide til dommere.no.

Eide har vært i cupfinalen tre ganger tidligere. En gang som assistentdommer, og to ganger som fjerdedommer.

– Det har alltid en kjempefin opplevelse å dømme cupfinalen, uansett hvilken rolle man har i teamet. Denne gangen er det min tur til å lede teamet, og det gleder jeg masse til.

Samtidig er hun nøye på å understreke at det er et dommerteam som skal ta hånd om kampen mellom Avaldsnes og LSK.

– Vi i teamet har alle en viktig rolle for å få tatt de riktige avgjørelsene.

Cathrine Eide ble FIFA-dommer nå i 2015, og 27-åringen har ingen planer om å dempe ambisjonene.

– Motivasjonen min er på topp til å fortsette videre. Det er den uansett. Det er utrolig gøy å være fotballdommer, og jeg stortrives med det, avslutter hun.

Her er litt fakta fra fotball.no om resten av dommerteamet i finalen:

Assistentdommer 1:
Monica Brun Løkkeberg, SK Freidig fra Trøndelag Fotballkrets. 30 år. Meget rutinert assistentdommer og hun har vært FIFA-assistentdommer siden 2009.
Gjør sin fjerde cupfinale som assistentdommer. Har også deltatt i flere internasjonale mesterskap.

Assistentdommer 2:
Sonia Skjold Khan, Nordstrand IF fra Oslo Fotballkrets. 23 år. Ung, lovende assistentdommer som allerede har mange år bak seg som assistentdommer i Toppserien.
Har i høst fått sin internasjonale debut som assistentdommer i EM-kvalifiseringskampen mellom Finland pg Montenegro. Gjør sin første cupfinale på seniornivå.

4.dommer:
Marit Buhaug Folstad, Buvik IL fra Trøndelag Fotballkrets. 26 år. Meget talentfull dommer som i 2015 har tatt steget inn i Toppserien som hoveddommer.  Dømte J16-finalen i 2014. Gjør sin første cupfinale på seniornivå.