Mye står på spill når Vålerenga møter Amazon i kvinnenes Toppserie førstkommende lørdag. Kampen er satt opp med danske Katrine Wulff Stensholm (Foto: Valby Bladet) som dommer.

Samme dommer fikk faktisk sin debut på nivået under Toppserien i Norge i 2012, da hun dømte 1. divisjonskampen mellom Linderud og Grei. Nok en gang skal hun nå til Oslo for å dømme.

– Jeg gleder meg veldig til å komme til Norge igjen, og til å få lov til å dømme i Toppserien denne gangen, sier Wulff Stensholm til dommere.no.

For norsk kvinnefotball har et godt rykte i våre naboland.

– Det var en fornøyelse å dømme i 1. divisjon i 2012, og jeg synes generelt det er høyt nivå på spillet i Norge. Jeg tror også at kampen lørdag vil være på et høyt nivå, og gleder meg til denne utfordringen.

Den danske dommeren begynte sin dommerkarriere tilbake i 2007, og har siden da klatret til topps i den nasjonale serien.

– Jeg begynte å dømme seriøst i 2010 og ble Elitedommer i 2013, da jeg rykket opp til 1. divisjon. Denne sesongen rykket jeg opp til 3F-ligaen, som er den øverste divisjonen for kvinner i Danmark og tilsvarer Toppserien i Norge. Jeg har også rykket opp til femte høyeste nivå for herrer.

 

Dommeroppsett Toppserien – Runde 14:

Tid Hjemmelag Bortelag Dommer Assistenter Veileder
 22/8 1500 Arna/Bjørnar Røa Henrikke Nervik

Trygg/Lade

Arnor Dingen
 22/8 1500 Tr/Ørn Klepp Marte Sørø

Molde FK

Thorbjørn Aass
 22/8 1500 Kolbotn Avaldsnes Ann-Marie Sjøvika

Brandval IL

Jane S Myran
 22/8 1500 Stabæk Sandviken Tone Lise Berghøi

Hauerseter IL

Nina Hedlund
 22/8 1500 LSK Medkila Emilie Rodahl Dokset

Bækkelaget SK

Vibeke Karlsen
 22/8 1500 VIF Amazon Grimstad Katrine Stensholm, Danmark

 

Vivi Grewy Kattenhøj, DK og

Elisabeth Thoresen, Norge

 

Bente Skogvang