Ann-Marie Sjøvika og Marte Sørø, har nettopp vært i Nederland og dømt kvalifisering til kvinnenes Champions League. På bildet er Sjøvika (til venstre) og Sørø (nummer tre fra venstre) sammen med to irske dommere. Nå skal de to norske dommerne ut i kvartfinaler i NM for damer, og det samme skal Cathrine Eide og  Tone Lise Berghøi. Sjøvika er først ut med Medkila – Stabæk tirsdag.

– Det er alltid en ekstra nerve i cup-kamper, og veldig spennende i og med at det skal avgjøres der og da, forteller Ann-Marie Sjøvika fra Brandval Idrettslag.

Hun har med seg Helene Johansen og Karoline Marie Jensen som assistentdommere i kampen. Selv med en ekstra nerve, er alt av forberedelser som til en vanlig kamp.

-For meg betyr cupen det samme som en vanlig seriekamp. Jeg entrer banen med tanken om å gjøre mitt ytterste for å lede kampen på en best mulig måte. Selvfølgelig er det litt andre rammer rundt en cupkamp, men som dommer vil jeg si at jeg tenker lite på det både før, under og etter kamp, sier Sjøvika.

Her er kamptidspunkt og dommere til de fire kvartfinalene i NM for damer:

 

Section 1. Tirsdag 25. august kl. 18:00

Section 2. MedkilaStabæk

Section 3. Onsdag 26. august kl. 17:30

Section 4. LSK KvinnerSandviken

Assistentdommer 1: Sonia KhanNordstrand IF
Assistentdommer 2: Marit SkurdalOppsal IF Fotball
Dommerveileder: Monica LarsenBækkelagets SK
Kampdelegat: Martin HoemNidelv IL

Section 5. Onsdag 26. august kl. 18:00