Nok en debutant i Toppserien

0
306

Spenningen kommer nok til å merkes i kroppen for 23 år gamle Fatemeh Zangeneh (foto: Oslo Fotballkrets) fra Nordstrand IF, når hun tirsdag debuterer i Toppserien med kampen Stabæk – Kolbotn.

Zangeneh deltok nylig på NFFs dommerskole (NORCORE) trinn to, og gjorde det så godt at hun dømte finalen i juniorklassen for jentene.

– Fatemeh har i løpet av sesongen hatt en veldig god utvikling som dommer og har gjennom seriekamper og deltakelse i NORCORE NFF Dommeskole #2 vist sitt potensiale. Vi er meget godt fornøyd med at hun nå får muligheten i Toppserien, sier dommerkonsulent og dommerutvikler i Oslo Fotballkrets Jørn Thomas Smedsrud på kretsens hjemmesider.

Smedsrud har mye ros å komme med når det gjelder 23-åringen fra Nordstrand IF.

 

– Fatemeh har mange gode personlige egenskaper som gjør at hun har lykkes så bra som dommer. Hun har også deltatt på utviklingstiltak i regi av kretsen og i tillegg en turnering for U-23 lag der hun dømte kampen mellom Norge og USA, sier Smedsrud videre.

Stabæk – Kolbotn er en hengekamp fra serierunde 10 mellom to lag som ligger midt på tabellen. Med seg som assistentdommere får hun klubbvenninne Sonia Khan, samt Marit Skurdal fra Oppsal IF Fotball. Fjerdedommer i kamper er Resa Hauge fra Kjelsås IL