Selv om den norske fotballsesongen 2015 offisielt hadde sin siste kamp søndag, er det allerede flere dommere som har begynt oppkjøringen mot 2016.
Mandag hadde Oslo Fotballdommerlaug (OFDL) sitt kick-off på vintertreningene og hele 48 dommere (foto: Oslo Fotballdommerlaug) hadde møtt opp for å ta del i treningen som foregår inne på Bislett Stadion.

For niende sesongen på rad samles medlemmer i OFDL for en felles treningsøkt det nasjonale friidrettsanlegget. Kaldt tenker du kanskje, men med 540 meters innendørsbane under tribunene er det ikke været noen utfordring for gjengen i hovedstaden.
– Vi i Oslo er heldige som har mulighet til å trene sammen på Bislett stadion der det alltid er perfekte forhold. Der får alt fra rutinerte Tippeligadommere til ferske rekrutteringsdommere gode økter sammen, sier leder i OFDL, Henrik Skjevestad.

Dommerene som løper deler seg inn i grupperinger utifra fysisk nivå og dagsform.
Treningen har også hjulpet på å holde motivasjonen oppe gjennom vinteren.
– Mange har sagt til meg at fellesskapet med andre dommere gjør at man orker ta turen også de dagene sofaen fristet mest, sier Skjevestad.

Skjevestad avslutter med å ønske flere velkommen på fellestreningene, også dommere som er på gjennomreise. Gjengen samles i kjelleren på Bislett mandager og torsdager fra klokken 19.00.