Straffes hardt for dommerdytt

0
644
Foto: Steindy

dommerklikkUEFAs displinærkomité er ikke nådige med Fenerbahçe SK etter 16.delsfinalen de spilte i Europaligaen mot SC Braga i Portugal 17. mars. Klubben pådro seg tre røde kort, hvorav to var andre gule og ett var direkte. I tillegg fikk ytterligere fem spillere på laget gult kort og manager Vitor Manuel De Oliveira Lopesu Pereira ble vist på tribunen av dommer Ivan Bebek fra Kroatia.

Volkan Şen (foto: Steindy) havnet i trøbbel etter en masseansamling (se videoklipp fra Youtube under saken) hvor han pådro seg sitt andre gule kort, og dermed ble vist ut. Som en reaksjon går han bort og gir dommeren en liten dytt, og nå er suspendert fra UEFAs turneringer for klubber ut 2016. Fenerbahçe endte på andreplass i den tyrkiske ligaen, og vil dermed enten spille i Champions League eller Europaligaen til høsten.

Alper Potuk mistet hodet i en takling i det 87.minutt, hvor han kommer på etterskudd og feier ned en bragaspiller uten sjanse på ballen. For det røde kortet må han nå stå over de neste tre klubbkampene i UEFA-regi. Det er ikke satt noen tidsbegrensing på dommen.

Trener Pereira må stå over en kamp for sin oppførsel, og også her er det ingen tidsbegrensing.

Som følge av lagets oppførsel må Fenerbahçe også betale en bot på €15,000.

 

https://www.youtube.com/watch?v=t547Tzpwyck