Vi takker av for denne gang!

0
3457

Faste lesere har registrert at det har vært lav aktivitet på denne siden over tid. Slik det ser ut nå kommer ikke dommere.no til å fortsette sin aktivitet.

Det er med tungt hjerte jeg gjør dette, men samtidig er det ingen stor hemmelighet at det tar for mye tid å holde en god dommerside ved like.

Jeg hadde for en stund tilbake et håp om å kunne få med noen større sponsorer som gjorde at man kunne rettferdiggjøre noen av timene som er brukt på dommere.no gjennom de siste årene, men disse strandet.

Samtidig vil jeg takke gode støttespillere gjennom disse årene, som velvillig har bidratt med bilder, eller stilt opp til intervjuer.

Kanskje vil framtiden bringe nye muligheter. Inntil da ønsker vi alle landets fotballdommere, og de som står på i dommerarbeidet på alle plan, god stunder på og utenfor banen!

Og når det blåser litt, ta med dere visdommen i at man ikke skal høre på de få som ikke vil ditt beste når det er så veldig mange som faktisk ønsker deg alt godt.

Selv kan det se ut som min egen tid i dommerdrakt er i ferd med å forsvinne som følge av en akillesskade, men jeg håper den med tid kan gå over. For fotballdømming er vanvittig morsomt.

Og skulle du se ansiktet på bildet til denne artikkelen når du er ute og dømmer en kamp, så kom gjerne bortom for en prat. For du skal vite at du har min respekt og støtte!

Stor dommerhilsen fra
Tore Myrberg

SHARE
Previous articleItaliensk dommer i RBK-kampen