Kampen om å få spille i OBOS-ligaen tilspisser seg, og to lag i PostNord-ligaen kjemper om å komme til avgjørende playoffkamper.

Foto: Trond Gausemel/hordalandsfotball.no

Jan Morten Tennøy skal førstkommende lørdag dømme returoppgjøret mellom Notodden og Raufoss. De to lagene endte som nummer to i hver sin avdeling, og kjemper om avgjørende playoffspill mot tredje dårligste lag i OBOS-ligaen.

Med seg som assistentdommere på Notodden har Nore Neset-dommeren Kristoffer Glenne Ellingsen fra Frogner og Imran Tariq fra Furuset Fotball. Mohammad Usman Aslam fra Lier står som fjerdedommer.

Raufoss vant 2-1 hjemme i det første oppgjøret, og klarer seg med uavgjort for å gå videre til neste playoff. Hvem som blir motstander i avgjørende kamper om plass i OBOS-ligaen 2018, blir først avgjort søndag. Elverum ligger pr. nå på kvalikplass med Fredrikstad ett poeng bak. Også Arendal, som ligger tre poeng bak, har i teorien mulighet til kvalikplass. De har imidlertid så dårlig målforskjell at det ikke er sannsynlig.

Om du liker sakene på dommere.no, kan du støtte vårt arbeid med å promotere dommersaken ved å trykke på en reklame eller to eller fem her på nettsiden. Det er med å dekke kostnader vi har med driften av dommere.no.

4. nov. klokken 16: Notodden – Raufoss

Dommer: Jan Morten Tennøy (Nore Neset IL)

Ass.dommer 1: Kristoffer Glenne Ellingsen(Frogner)

Ass.dommer 2: Imran Tariq (Furuset Fotball IF)

4. dommer: Mohammad Usman Aslam (Lier IL)