Det går mot en riktig thrilleravslutning i gruppe B i UEFA Youth League. Der er de samme klubbene som møtes i gruppespillet i Youth League som i Champions League, og det er kampen PSV mot CSKA Moskva som får norske dommere med Ken Henry Johnsen (foto: Kjetil Ree)som hoveddommer.

Med seier hjemme vil PSV være videre i turneringen, mens de med tap risikerer å ende sist i gruppa, som også består av Wolfsburg og Manchester United. Før siste kamp leder CSKA Moskva med åtte poeng, Wolfsburg ligger på plassen bak med åtte poeng, PSV er på tredje med samme poengsum, mens Manchester United ligger siste med sju poeng.

Kun gruppevinneren er videre direkte til åttendelsfinalen, mens lagene som ender på andreplass spiller playoff mot de åtte beste nasjonale G19-mesterne som har kommet seg videre fra et direkte cup-spill.

Dermed ser det ut til å bli en spennende kamp for Johnsen, som har med seg Tom Harald Grønevik og Øystein Ytterland som assistentdommere. Fjerdedommeren kommer, som vanlig i UEFA Youth League, fra hjemmelagets forbund. Det er derfor nederlenderen Jeroen Manschot som innehar den rollen.

Kampen spiller tirsdag med avspark klokken 16.00.