Etter en kontroversiell avgjørelse av Martin Atkinson i kampen mellom Chelsesa og Burnley sist helg, har diskusjonene om videodømming gått varm i aviser og sosiale medier. Tidligere har FIFA-sjef Sepp Blatter (bildet over) gått inn for at trenere skal få to muligheter pr. kamp til å be om videodømming.

Nå har lederen i FIFAs dommerkomite, Jim Boyce(det lille bildet), snudd i sin mening om dommerne skal kunne se situasjoner på video for å ta rett avgjørelse. Han vil imidlertid ikke at video skal brukes i alle slags situasjoner.

– Jeg mener at det i avgjørende situasjoner i straffefeltet, og hvor teknologien er tilgjengelig, så burde den bli tatt i bruk. Fjerdedommeren eller en annen dommer kunne hatt tilgang til TV-bildene, og være i kontakt med hoveddommeren om denne er usikker eller har gått glipp av noe. Det er så mange avgjørende viktige feil som oppstår, så kanskje vi burde se på dette nå, men kun for straffefeltet. Jeg har ingen tro på at man skal bruke dette for alle episodene på midtbanen, sier Boyce i følge The Daily Mail.

Temaet videorepriser for dommerne er på agendaen for International FA Board sitt årlige møte kommende lørdag.