Rapport fra talentgruppa i Oslo

Rapport fra talentgruppa i Oslo

Tekst: Jørn Thomas Smedsrud/Oslo Fotballkrets

Onsdag 14. oktober var det samling på Ekeberg. Talentgruppeleder Espen Ramiro Kallerud hadde kalt inn til felleskamp.

Samling for talentgruppen og hospitanter: Etter kampen på KFUM Arena var det felles gjennomgang og evaluering av teamets innsats ledet av veileder og mentor Ola Hobber Nilsen.

I forbindelse med KM-sluttspillet for 5. divisjon ble kampen mellom Holmlia og Fremad Famagusta på KFUM Arena benyttet som felleskamp for talentgruppen. Etter kampen var det gjennomgang og evaluering i plenum på Idrettens hus.

Teamet i felleskampen på talentgruppesamlingen var fra venstre Haron Siad (AD), Ali Mohammed Khaliq (dommer), Eirik Wisted-Thu (AD) samt Ola Hobber Nilsen (veileder). Alle bilder: Espen Ramiro Kallerud.

Teamet besto av hoveddommer Ali Mohammed Khaliq samt assistentdommerne Haron Siad og Eirik Wisted-Thu. Veileder var FIFA dommer og mentor for talentgruppen Ola Hobber Nilsen.


Etter kampslutt: Dommer Ali Mohammed Khaliq avklarte spørsmål på kamprapporten mens veileder og mentor Ola Hobber Nilsen hadde noen velvalgte ord å si til assistentdommer Eirik Wisted-Thu.


Felles gjennomgang av kampen: Veileder og mentor Ola Hobber Nilsen hadde flere gode råd å komme med til teamet som også de øvrige dommerne i talentgruppen og hospitantene hadde nytte av å ta med seg videre.  

 

Om forfatteren