Samlet dommere på «Brakka»

Samlet dommere på «Brakka»
Region Øst-Norge samarbeider meget bra med utveksling av dommere mellom kretsene og i tillegg gjennomføres det tiltak og samlinger for talenter. Denne helgen er en stor gjeng dommertalenter og veiledere i regionensamlet på «Brakka» til Vålerenga i forbindelse med at finalespillet for Adidas Cup gjennomføres på Valle Hovin 19. og 20. september 2015.


Tre jenter er med på tiltaket – fra venstre Linnea Vollstad (ØFK), Mari Ballangrud (OFK) og Caroline Klippenvåg Torgersen (OFK).

22 dommertalenter fra kretsene Akershus, Indre Østland, Oslo og Østfold er samlet på Valle Hovin i Oslo der sluttspillet i Adidas Cup gjennomføres. Vålerenga er teknisk arrangør og Oslo Fotballkrets koordinerer dommeroppsettet med tanke på tiltaket.


Team Bostad i aksjon lørdag formiddag: Fra venstre Mats Midtun (AFK), Herman Bostad (IØFK) og Karwan Mamhassan (OFK).

Det spilles semifinaler lørdag og finaler/bronsefinaler på søndag i aldersbestemte klasser fra 13 til 16 år. Trio i alle kamper og dommerne blir satt opp i oppdrag både som dommer, assistentdommer – og 4. dommer i noen av finalene. Det er veiledere med fra alle kretsene og kampene blir evaluert i etterkant.


Team med dommere fra tre kretser: Fra venstre Jonas Hovden (IØFK), Eivind Heggelund (AFK) og Rahand Bazaz (ØFK).


To dommere fra Østfold og en fra Akershus: Fra venstre Jørgen Haga, Simen Kristiansen og Kristoffer Wedde.

Tiltaket startet fredag med et foredrag der psykolog og tidligere FIFA-dommer Tom Henning Øvrebø snakket om hva som skal til for å nå toppen – krav, forventninger og muligheter. Det var mange gode momenter her for dommerne å ta med seg videre i sin dommerkarriære.


Psykolog og tidligere FIFA-dommer Tom Henning Øvrebø holdt et interessant foredrag om hva som skal til for å nå toppen – krav, forventninger og muligheter.


Gjennomgang etter kamp: Fra venstre Martin Bolstad (OFK), Nils Bøe (OFK), Linnea Vollstad (ØFK med ryggen til) og veileder John Inge Lorentsen (AFK).

Om forfatteren