Det meste av fotballeksperter har kommet på banen etter utvisningen av Zlatan Imbrahimovic (bildet: skjermdum fra Sky Sports) i onsdagens kamp mellom Chelsea og PSG. De fleste er enige om at Bjorn Kuipers utvisning av svensken er for streng.

Chelsea manager, Jose Mourinho, har gått ut offentlig og sagt at han mener det røde kortet skal strykes, slik at Zlatan kan spille PSGs neste kamp i Champions League. Det er uvisst om Mourinho hadde sagt det samme om dette var første oppgjør mellom de to, slik at Zlatan i så fall hadde vært klar til et returoppgjør. Nå er imidlertid Chelsea slått ut, noe som betyr at en karantene uansett ikke påvirker Chelsea på noen som helst måte.

Under kampen la Chelsea sine spiller et kraftig press på dommeren ved å samle seg i sinne rundt ham. Kaptein John Terry forsvarer denne handlingen som en del av kampen.

– Alle lag er like gode når det gjelder dette. Når jeg gjør dette kommer fire-fem spillere sammen meg meg. Det ser ikke bra ut, men er en del av vårt spill, sier Terry. Les mer om dette på Sky Sports sine nettsider.

Mange har imidlertid kritisert handlingen til Chelsea-spillerne som usportslig.

Også i Norge har det kommet sterke meninger etter utvisningen. Lars Tjernås gjentar seg selv i en blogg som blant annet distribueres gjennom Aftenbladet.

– Det røde kortet han ga Zlatan var for strengt. Det største mysteriet var likevel hvorfor Diego Costa fikk lov til å bli på banen i 120 minutter. Hans samlede forseelser onsdag kveld gjorde at han burde sittet med straight flush på hånda.Dette gir meg tre enkle konklusjoner. Dommerne trenger hjelp av: Teknologi, Praktisering av regelverket og Spillerne. Les bloggen her

I et intervju med Sky Sports etter kampen fortalte Ibrahimovic om sin opplevelse av det hele.

– Jeg visste ikke om jeg skulle bli sint eller om jeg skulle le. Jeg tenkte bare at han vet ikke hva han holder på med, eller kanskje han så noe annet enn hva som skjedde. Det er imidlertid ikke det verste. Det verste er at når Chelsea-spillerne flokker seg rundt, ser det ut som om vi har elleve babyer rundt oss, fortalte Ibrahimovic til Sky Sports etter kampen.