UEFA kontroll, etikk og disiplinærutvalg har avvist klagen fra Valencia etter at de tapte på straffesparkkonkurranse i UEFA Youth League mot Chelsea 23. februar. Valencia klaget inn resultatet fordi de fikk underkjent en scoring på straffesparkkonkurransen som TV-bilder viste at skulle vært godkjent.

UEFA har ikke kommet med noen begrunnelse for å avvise klagen, men det har mest sannsynlig med at det i slike tilfeller blir dommerens skjønn som avgjør. Når verken hoveddommer eller assistentdommer fikk med seg at ballen gikk i en stang på innsiden av målet, blir derfor resultatet stående.

I en annen kamp i UEFA Youth League er Anderlecht tilkjent seieren mot Dinamo fordi Dinamo brukte en spiller som hadde karantene. Opprinnelig vant Dinamo kampen 2-0, mens det nå i stedet blir det belgiske laget som blir stående som vinnere med 3-0.

—–

Om du liker sakene på dommere.no, kan du støtte vårt arbeid med å promotere dommersaken ved å trykke på en reklame eller to her på nettsiden. Vi får i snitt et par kroner pr. reklameklikk, og dette er med å drifte denne dommersiden.